7.7.2017. 20:00
0
Čilić u osmini finala Wimbledona
Četvrtu godinu zaredom, a šesti put u karijeri, najbolji hrvatski teniser Marin Čilić izborio je nastup u drugom tjednu Grand Slam turnira na wimbledonskoj travi, gdje je u petak, u dvoboju 3. kola, svladao 27-godišnjeg Amerikanca Stevea Johnsona 6-4, 7-6 (3) i 6-4 po setovima.

Hrvatski teniser je do drugog wimbledonskog tjedna stigao bez izgubljenog seta, a ovo mu je bila treća pobjeda nad Johnsonom u isto toliko dvoboja.

Čilićev protivnik u osmini finala bit će Španjolac Roberta Bautiste Aguta, koji je sa 6-4, 7-6 (3), 3-6, 6-3 svladao Japanca Keija Nishikorija.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.