16.1.2018. 18:00
0
Džumhur ujutro protiv Millmana za plasman u treće kolo Australian Opena
Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur saznao je termin odigravanja meča drugog kola Grand slam turnira Australian Open u Melbourneu.

Prvi bh. reket odmjerit će snage s domaćim predstavnikom 28-godišnjim Johnom Millmanom, 122. igračem na ATP listi kojem je najbolji ranking bio 60. mjesto 2016. godine. 

Meč Džumhura i Millmana treći je na rasporedu na terenu 3, nakon jednog muškog i jednog ženskog singla, i očekuje se da počne oko 5 sati ujutro po srednjoevropskom vremenu.

Ovo će biti drugi međusobni duel Džumhura i Millmana, a u prvom, odigranom prošle godine u Shenzhenu slavio je bh. teniser. 

Pobjednik ovog meča u trećem kolu će igrati s boljim iz duela Rafael Nadal (Špa/1) - Leonardo Mayer (Arg). 

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.