25.3.2018. 17:25
0
"Navijači su tokom meča prijetili smrću mom ocu i majci. Nazivali su me imenima koja ne želim da ponovim"
Danska teniserka, Caroline Wozniacki, tvrdi da je njoj i njenoj porodici prijećeno smrću tokom ATP Mastersa u Miamiju.

Piše: Haris Ahbabović

Sve se događalo tokom meča sa teniserkom iz Portorika, Monicom Puig.

"Izgubila sam težak meč od odlične protivnice i prijateljice Monice Puig. Svjesna sam da se tenis sastoji od pobjeda i poraza. Međutim, tokom meča ljudi iz publike su prijetili mojoj porodici, prijetili su smrću mojoj majci i ocu, nazivali me imenima koja ne želim da ponovim, a obezbjeđenje i organizatori nisu uradili ništa da to spriječe, a čak su i svjesni da se to dogodilo", napisala je danska teniserka na Twitteru.

Organizatori turnira su istakli kako se jeste malo glasnije navijalo tokom ovog meča, ali da nisu čuli nikakve prijetnje.

"Da smo bili obaviješteni i čemu se radi ili da smo upratili nešto, situacija bi odmah bila riješena", rekli su organizatori turnira.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.