22.4.2018. 12:45
0
''Još malo i Novak je tamo gdje je bio''
Marijan Vajda vjeruje da će Novak Đoković uskoro biti na vrhunskom nivou.

Vajda je počeo ponovo da trenira Đokovića, a osjetan pomak viđen je već na prvom zajedničkom turniru u Monte Carlu.

Novak je izbacio neugodnog Ćorića, igrao odlično protiv Thiema.

“Još malo i Novak je tamo gdje je bio. Veoma naporno smo trenirali, a sada mu trebaju mečevi, mečevi, mečevi.”, kazao je Vajda i dodao:

“Imao sam puno poziva od raznih tenisera, ali nisam ih prihvatio. Zvali su me i da budem selektor Slovačke u Davis cupu. Ovih godinu dana sam proveo trenirajući kćerku Nataliju.”

Vajda nije razočaran zbog poraza od Thiema.

“Dominic je odlično odigrao. Njegovi udarci su veoma jaki. Ono što me najviše impresionira to je da svaku loptu udara maksimalno bez obzira na vrstu odskoka''., prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.