12.5.2018. 10:30
0
Nadal razočaran zbog poraza od Thiema: Pokušao sam se vratiti, ali nije išlo!
Rafael Nadal je bio vrlo razočaran nakon poraza od Dominika Thiema u četvrtfinalu turnira u Madridu.

Španski teniser je izgubio nakon 50 uzastopno dobijenih setova na šljaci i prepustio je prvo mjesto na ATP listi Rogeru Federeru.

“Naravno da sam razočaran. Pokušao sam da se vratim, ali nije išlo. Ima dana kada ne igrate dobro kao što bi željeli i kada se to desi sve što možete je da čestitate protivniku.”, kazao je Nadal i dodao:

“Moj forhend nije bio dovoljno dobar, a kada sam bekendom igrao na njegov forhend teško da sam imao šansu nakon toga da vratim lopticu u teren. To vam je domino efekat, ako prvu loptu ne udarite na pravi način, vraća vam se mnogo jača i brža.'', prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.