6.7.2018. 17:43
0
Pogledajte kako je izgledala svađa Džumhura i sudije zbog navijača koji je ometao našeg tenisera
Damir Džumhur je poražen u 2. kolu Wimbledona sa 3:2 u setovima od Latvijca Ernestsa Gulbisa.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je Damir lako dobio prvi set, te vodio sa 3:0 u drugom setu, Džumhur se iznervirao nakon što je ušao u verbalnu prepirku sa jednim navijačem na tribinama.

"Damire, dozvoli da ja riješim problem. Prestani Damire. Molim te, dođi ovamo", govorio je sudija Damiru koji se prepirao s navijačem.

"Možeš li da ušutiš", potom je Damir poručio navijaču koji ga je ometao, a potom je sudija dao upozorenje našem teniseru.

"On priča dok igramo", rekao je Damir sudiji u nešto povišenijem tonu, a onda mu je sudija poručio da ne može vikati na njega.

"Jesi li mu rekao išta?", pitao je Damir sudiju, a on mu je odgovorio da nije imao šansu da ga upozori.

"Ako mi se on obraća tri puta i priča, onda moraš da ga zaustaviš", poručio je Damir Džumhur na kraju.

Video: Sport Klub

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.