1.9.2018. 18:02
0
''Želim da budem dio grupe u kojoj su Đoković, Federer i Nadal''
Andy Murray nije očekivao da će imati ovoliko problema da se vrati u društvo najboljih tenisera svijeta.

Nakon operacije kuka i dugog oporavka, Britanac još nije konkurentan za trofeje, a na US openu eliminisan je već u drugom kolu od Fernanda Verdasca.

“Očigledno da su neki momci imali brojne probleme, posebno Juan Martin del Potro, kojeg je mučio ručni zglob. Potrebno mu je bilo mnogo vremena, dok su i ostali igrači imali probleme sa povredama. Mnogi od njih su se vratili. I ja želim da budem dio grupe u kojoj su Đoković, Federer i Nadal”, rekao je Murray.

I pored problema, Murray vjeruje da će uspjeti da se vrati na nekadašnji nivo.

“Bio sam prvi na svijetu kada sam se povrijedio. Međutim, godinu kasnije stvari su se promijenile. Ako nastavim da postepeno fizički da napredujem, smatram da ću moći da budem konkurentan na najvećim turnirima”, dodao je nekada najbolji teniser svijeta, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.