3.1.2019. 21:03
0
Novak Đoković poručio publici: Baš volite da zviždite
Novak Đoković je poslije preokreta prošao u polufinale turnira u Dohi i rezultatom 2:1 u setovima savladao Basilashvilija.

- Mislim da je Basilashvili igrao sjajno od starta do kraja. To sam i očekivao. Znao sam da igra tenis života u posljednjih deset mjeseci. Jedan je od najboljih udarača u tenisu. Želim mu sve najbolje u nastavku sezone - rekao je Đoković poslije meča, dok je neko na tribinama non-stop zviždao dok je on pričao.

Nakon što je Novak završio rečenicu, zvižduci su se i dalje čuli, na šta je on rekao: ''Zaista volite da zviždite? Dobro, hajde da napravimo takmičenje u zviždanju. Da vas čujem.''

Novak je bio dobro raspoložen, a poslije toga je prvo jednu, pa drugu, pa treću tribinu pozvao da mu zvižde, što je nasmijalo reportera, ali je ujedno to bio i ironičan odgovor Novaka na nedolično ponašanje publike.

Inače, Đokoviću su i u toku meča smetali navijači, a jednog su čak morali odstraniti s tribina u Dohi, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.