6.1.2019. 20:34
0
Slavna teniserka priznala: Imala sam 120 kilograma, htjela sam se ubiti
Jelena Dokić je otkrila medijima da je bila blizu samoubistva.

Jugoslovenka koja je bila i četvrta na WTA rang listi, imala je burnu karijeru, koju su obilježili i sukobi sa ocem Damirom.

Nije izvukla maksimum iz svog potencijala, a problemi su nastavili da je prate i po završetku teniske karijere.

Igrala do 2014.

“Povukla sam se iz tenisa a da nisam ustvari znala u kom smjeru želim dalje da idem. Nisam bila spremna za to, tad su počeli i problemi sa kilogramima. Kada ste profesionalni sportista, vi ste u nekoj vrsti mjehura od sapunice, ali to nije stvarnost. Sve vam se servira, trening, hrana, putovanja, tako da je vratiti se u normalan život jako teško. Tino je bio ključ u mom povratku u život sa tačke kada sam pomišljala čak i da se ubijem. Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina. Brak je prvi i definitivno želimo da postanemo roditelji prije ili kasnije.”, priznala je Dokićeva u intervju za Herald San.

Ona će biti stručni konsulatant tokom Australian opena, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.