13.4.2019. 8:34
0
"Prošli smo kroz nezaboravne trenutke i za mene ćeš uvijek ostati brat i prijatelj"
Damir Džumhur raskinuo je saradnju s Ilijom Bozoljcem, srbijanskim trenerom sa kojim je radio posljednjih 16 mjeseci, a tu vijest je na Instagramu objavio upravo Damir.

Piše: Haris Ahbabović

- Želio bih da podijelim važnu informaciju sa svojim fanovima. Nažalost, nakon skoro godinu i po dana rada sa Ilijom Bozoljcem zajedno smo donijeli odluku da prekinemo sa saradnjom. Vrijeme koje smo proveli bilo je nezaboravno. Put sa mnogo sjećanja i emocija. Bili smo uvijek zajedno u dobrim i lošim trenucima. Hvala ti što si bio tu za mene kao trener, ali i kao prijatelj. Uz tebe sam naučio mnogo i zahvalan sam što si bio moj trener u posljednjih 16 mjeseci. Prošli smo kroz nezaboravne trenutke i za mene ćeš uvijek ostati brat i prijatelj! -napisao je Džumhur.

Damira Džumhura uskoro očekuje turnir u Monte Carlu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.