6.7.2019. 17:30
0
Skandalozna izjava Fabija Fogninija tokom meča na Wimbledonu: Prokleti Englezi, dabogda bomba pala ovdje!
Fabio Fognini, kontroverzni talijanski teniser, danas je ispao sa Wimbledona nakon poraza od Tennysa Andgrena, američkog tenisera.

Piše: Haris Ahbabović

Ipak, ovaj meč obilježio je novi skandal kojeg je napravio Foginin, tačnije njegov razgovor sa stručnim štabom na talijanskom jeziku. Ubrzo nakon toga, na internetu se pojavilo ono što je Fognini izrekao u trenutku pauze, a riječi nisu nimalo lijepe.

Naime, Talijan nije bio zadovoljan odlukom organizatora da ga stave da igra tek na terenu 14, pa je u jednom trenutku rekao "Dabogda bomba pala ovdje".

"Nije fer da igram ovdje. Prokleti Englezi. Dabogda bomba pala ovdje", rekao je talijanski teniser.

Sangren će u osmini finala, nakon što je izbacio Fogninija, igrati protiv zemljaka Sama Querreyja. Video možete pogledati OVDJE.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.