4.9.2019. 21:45
0
Davis Cup - Poznati sastavi Bosne i Hercegovine i Češke Republike
International Tennis Federation - ITF je potvrdio i objavio sastave selekcija Bosne i Hercegovine i Češke za Davis Cup susret I grupe koji će se igrati 14. i 15. septembra u Areni Zenica.

Za BiH će igrati - Mirza Bašić, Tomislav Brkić, Nerman Fatić i Darko Bojanović, s tim da će Brkić biti i u ulozi kapitena. 

Češku Republiku predstavljat će teniseri - Jiri Vesely, Thomas Machac, Jonas Forejtek, Jiri Lehecka i Dalibor Svrcina, a kapiten je Jaroslav Navratil. 

Zvanična web stranica ovog susreta je: VIDEO

Inače, proces akreditovanja za Davis Cup susret je završen. Akreditovani novinari moći će preuzeti akreditacije pred početak pres-konferencije oba tima koja je zakazana za četvrtak, 12. septembra u 12 sati u Pres-centru Arene u Zenici. 

Žrijeb parova bit će obavljen u petak, 13. septembra, saopćeno je iz Teniskog saveza BiH. 


(FENA / Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.