2.2.2020. 20:02
0
Đoković nakon pobjede: Ima i važnijih stvari od sporta kojih treba biti svjestan i koje se odigravaju oko nas
U noći novog velikog trijumfa, Novak Đoković nije zaboravio teške dane kroz koje je prošla Australija zbog požara, kao ni tragičnu smrt prijatelja i mentora Kobeja Bryanta.

Na kraju je poručio da je tenis prije svega sport i da prije svega svi treba da budu uz ljude koji ih vole.

“Kao što je i Dominic rekao 2020. je počela strašno, sa požarom u Australiji, konfliktima širom svijeta. Ljudi su umirali svakodnevno. Dogodila se tragična smrt mog mentora i prijatelja Kobeja Bryanta. Ima i važnijih stvari od sporta kojih treba biti svjestan i koje se odigravaju oko nas. Želim da nas sve podsjetim da uživamo u životu, da budemo uz ljude koji nas vole”, rekao je Đoković.

Za povratnika na prvo mjesto ATP liste ovo je osmi trofej u Melbournu, po čemu je rekorder turnira, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.