24.6.2020. 14:08
1
Đokovićev otac: Dimitrov je nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici
Otac Novaka Đokovića, Srđan, kritikovao je prvozaraženog bugarskog tenisera Grigora Dimitrova za kojeg je rekao da se nije zarazio na Adria Touru nego da je bolestan došao među tenisere.

Otac najbolje rangiranog tenisera svijeta kaže da se Dimitrov trebao testirati u Zadru, a ne u Monaku te da je nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i njegovoj porodici.

“Kako je došlo do zaraze? Vjerovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, šta da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici”, rekao je Srđan za “RTL” i nastavio:

“Nikome nije dobro, pa ni mom sinu. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da će sve proći, a na neki način se moramo i zaštiti. Uradit ćemo sve da u budućnosti, kada bude neko normalno vrijeme, opet dođemo u Zadar”, istakao je stariji Đoković.

Pored Đokovića i Dimitrova, Borna Ćorić i Viktor Troicki su igrači s Adria Toura koji su zaraženi koronavirusom, a niko od pomenutih nema veće zdravstvene probleme.


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.