15.7.2020. 14:35
1
Kakva promocija Bosne i Hercegovine, Nole poručio: Ovo je, zaista, jedinstveno iskustvo za mene. Osjećam se potpuno ispunjeno!
Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, posjetio je ovih dana Arheološki park "Piramida Sunca" u Visokom.

Piše: Haris Ahbabović

Đoković je bio oduševljen kompleksom kojeg je posjetio, a oduševljenje nije krio ni u videu kojeg je snimio zajedno sa Semirom Osmanagićem.

"Imam toliko utisaka da ne mogu dati kratki odgovor - u jednoj minuti. Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje. Posjetio sam nekoliko mjesta u životu na kojima se osjećam potpuno ispunjeno. Ovo je, zaista, jedinstveno iskustvo za mene. Jesam u tom alternativnom svijetu već preko decenije i bio sam na raznim mjestima koja se smatraju energetskim čvorištima, ali ovako nešto još nisam doživio. Nema tih riječi hvale i superlativa koje bi tebe Semire opisale zbog svega što si ovdje uradio. Vidio sam blaženstvo i zahvalnost na licima ljudi što su dio ovog projekta. Ti si, Semire, otkrio nešto što je od ogromne energetske i duhovne važnosti ne samo Balkana i BiH, nego za prosperitet cijeloga svijeta. Hvala ti u ime cijele civilizacije što si istrajan i što si na dobrom putu", rekao je Novak Đoković.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.