18.8.2020. 18:40
0
Jedna osoba pozitivna unutar 'US Open balona'
Jedna osoba, a ne radi se o tenisačici ili tenisaču, bila je pozitivna na testiranju na covid-19 unutar kontoliranog "US Open balona", objavili su u utorak iz Američkog teniskog saveza (USTA).

U New Yorku, na terenima USTA Nacionalnog centra Billie Jean King, tijekom sljedeća četiri tjedna bit će odigrana dva turnira, Western & Southern Open (22. - 28. kolovoza) i US Open (31. kolovoza - 13. rujna).

Uoči tih turnira svi koji su uključeni će biti testirani, a testiranja su započela prošlog četvrtka. Provedeno je 1400 testova i samo je jedan bio pozitivan.

Iz USTA su priopćili da je pozitivna osoba bez ikakvih simptoma te da će najmanje sljedećih deset dana provesti u izolaciji. Pokrenut je i protokol pronalaženja kontakata zaražene osobe kako bi se utvrdilo hoće li još netko morati u izolaciju.

Svi koji će se natjecati na jednom ili oba turnira moraju biti testirani prije dolaska u Sjedinjene Američke Države, a testove će ponavljati jednom do dva puta tjedno tijekom boravka u New Yorku. Svaki dan će se svakom tenisaču i tenisačici mjeriti tjelesna temperatura, prenosi Hina.


(FENA)

SportTenis
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.