14.1.2022. 22:27
0
“Mnogi ga ne žele, bolje za sve da se Đoković povuče sa AO
Proslavljena belgijska teniserka Justine Henin ističe da Novak Đoković ne bi trebalo da učestvuje na Australian openu, bez obzira na epilog cjelokupne situacije u kojoj se nalazi.

I dalje nije poznato da li će najboljem igraču svijeta biti omogućen ostanak u Australiji i igranje na prvom Grand Slamu sezone. Novo suđenje zakazano je za petak u 22 sata po našem vremenu. Iako uspije da dobije još jedan spor, najbolje bi bilo da se Novak povuče sa turnira, smatra Henin, prenosi N1. 


“Milsim da je najbolje za njega trenutno da ne igra. Ne kažem da ne treba da se bori jer je mislio da je to prava stvar, već je dokazano da mnogo ljudi u Australiji ne želi da on nastupi. Za sve je bolje da ne igra na ovom turniru”, kaže sedmostruka Grand slam šampionka.



Konačna odluka australijskih vlasti bit će donijeta u nedjelju. Samo dan kasnije bi Đoković trebalo da igra meč prvog kola protiv Miomira Kecmanovića.


(Kenan Bešlija) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.