27.1.2022. 9:05
0
Nole graditelj: Đoković nakon debakla u Australiji renovira vilu u Španiji, zdanje platio deset miliona eura
Nakon drame koju je proživljavao u Australiji zbog problema s vizom i konačne deportacije, srbijanski teniser Novak Đoković (34) odlučio je preurediti kuću za odmor u Španiji u feng shui stilu, javlja “The Sun”.

Prvi reket svijeta unajmio je vrhunski tim dizajnera i arhitekata kako bi vilu vrijednu deset miliona eura u Marbelli pretvorio u raj.

Objekt gleda na luksuzno odmaralište Costa del Sol, a očekuje se da bi se Đoković ovog ljeta mogao vratiti na imanje kako bi odobrio završne radove uključujući i konačne feng-shui detalje čija su dva temeljna čimbenika – harmonija i ravnoteža.

“Nije važno čime se baviš, u suštini smo svi isti i svi moramo ući u sebe kako bismo iz drugačije perspektive promatrali sve ono što se događa u nama. Kada odemo unutra, mi ugasimo svjetlo za vanjski život i pokušavamo smiriti svoj um i energiju. A zašto to pokušavamo?

Zato što, na kraju krajeva, svi tražimo ljubav, sreću i harmoniju. Kako bismo ih našli, moramo uspostaviti vezu s božanskom svjetlošću”, rekao je svojevremeno prvi reket svijeta.

Srbijanski teniser luksuznu vilu s devet soba, teniskim terenom, teretanom i kućnim kinom, kupio je prije dvije godine.

“Kada završi renovacija, Casa Perla će imati čisti feng shui stil”, rekao je izvor.

Kupaonice, kuhinja i jacuzzi će također biti u spomenutom stilu čiji temelji su elementi drva, vatre, zemlje, metala i vode.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.