15.2.2022. 18:29
0
Đoković se oglasio nakon intervjua o kojem svi bruje
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković dao je veliki intervju za BBC. Đoković je rekao da nije antivakser, ali je dodao da će propustiti turnire i trofeje, ako je uslov za nastup vakcinacija.

Đoković je dao i zagonetnu izjavu koju su mnogi protumačili kao najavu da bi se mogao vakcinisati.

“Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo pronaći najbolje rješenje kada je u pitanju borba protiv korone. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo vidjeti skori kraj ovog virusa“, rekao je Đoković.

Ubrzo nakon intervjua, srpski teniser se oglasio i putem društvenih mreža.

“Zahvalan sam na prilici da odgovorim na pitanja i postavim stvari na svoje mjesto. Gledajte cijeli intervju danas od 21:30 po našem vremenu na BBC1 i BBC WORLD. Hvala mojim navijačima, koji su me podržavali posljednjih nekoliko sedmica. Cijenim vaše strpljenje“, napisao je Đoković.


(Ajdin Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.