12.4.2022. 14:21
0
Bivši najbolji teniser svijeta: ‘Novak Đoković je kralj gluposti, postao je previše arogantan’
Bivši najbolji teniser svijeta nazvao je Novaka Đokovića ‘kraljem gluposti’

Riječ je o Čileancu Marcelu Riosu koji je Đokovićev stav da se ne želi vakcinisati protiv koronavirusa jednostavno okarakterizirao ‘glupim’.

Đoković je tako zbog navakcinisanja protiv koronavirusa morao propustiti Australian Open, te tako olakšao ljutom rivalu Rafaelu Nadalu da osvoji rekordni 21. Grand Slam naslov.

Ove je kalendarske godine Đoković dosad nastupio samo na jednom turniru u Dubaiju u februaru, te je odigrao svega tri meča.

“To je glupo. Đoković će odustati od utrke za najboljeg svih vremena i neće biti najbolji u historiji zbog vakcinacije”, rekao je Rios za La Terceru.

“I ja sam u početku tako razmišljao, ali kada sam počeo putovati morao sam se vakcinisati. Ne znam koji je njegov razlog, ali ako pokušavaš biti najbolji u historiji da odustaneš zbog nekakve vakcine, moraš biti kralj gluposti. Vjerujem da je u početku njegov razlog za navakcinaciju bio strah, ali sada je jednostavno previše arogantan”, dodao je Rios o osvajaču 20 Grand Slam naslova.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.