6.5.2023. 18:08
0
Bizaran incident: Navijač ušao na teren i hrvao se sa obezbjeđenjem
Polufinale ATP challengera u francuskom Aix-en-Provenceu između Belgijanca Davida Goffina i Amerikanca Tommyja Paula obilježio je zaista čudan momenat.

Jedan od navijača je krajem prvog seta uletio na teren, a zahtijevao je da razgovara sa direktorom turnira Arnaudom Clementom.

“Hoću da vidim Arnauda Clementa. Je*e mi se! Želim sada da vidim gospodina Clementa”, vikao je navijač.

Ipak, obezbjeđenje je brzo reagovalo i za nekoliko sekundi je uspjelo da ga skloni sa terena nakon čega se meč nastavio.

Incident možete pogledati OVDJE, a dogodio se na 50:24.

Paul je pobijedio na kraju sa 6:4, 6:2, a u finalu će igrati protiv boljeg iz duela Britanca Andyja Murraya i Francuza Harolda Mayota.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.