31.10.2023. 12:47
0
Američki YouTuber prišao Đokoviću pa ga upitao: "Ko si ti? Nešto si mi poznat"
FOTO: Screenshot
YouTuber Darren Watkins Jr (IShowSpeed) pojavio se na dodjeli Zlatne lopte u Parizu. On je nekako našao svoje mjesto pored brojnih velikana iz svijeta fudbala i ostalih sportova koji su bili u dvorani.

Dosta je onih kojima je Amerikanac prišao kako bi dobio fotografiju. Među njima je bio i Novak Đoković koji je uvijek spreman za šalu. Tako je bilo i ovog puta.

"Kako se zoveš. Izgledaš mi tako poznato", rekao je YouTuber Đokoviću, a ovaj je imao spreman odgovor.

"Nova sam zvijezda AC Milana, ali još nisam igrao. Ući ću u narednoj utakmici", rekao je Nole uz osmijeh i potom je otišao svojim putem.


Mnogi su uvjereni da američki YouTuber zaista nije ni znao o kome se radi, ali ipak je prihvatljivija opcija da je sve bila šala jer je Đoković bio dio kompletnog showa dodjele Zlatne lopte.

Njegov odgovor je oduševio navijače Rossonera, te će srbijanski teniser sasvim sigurno dobiti nove fanove iz Milana, te podršku na Mastersu koji se igra u Parizu u narednim danima.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.