1.12.2023. 16:30
0
Velike vijesti za ljubitelje tenisa: Vraća se Rafael Nadal
FOTO: instagram
Skoro godinu dana jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal (37) nije kročio na teren, a čini se da je pauzi konačno došao kraj.

Španac je potvrdio da će prvog dana nove teniske sezone igrati u Australiji. 

- Nakon godinu dana vrijeme je za povratak. Bit će to u Brizbejnu, prve sedmice januara. Vidimo se tamo - poručio je Nadal na društvenim mrežama.

Nadal je posljednji meč odigrao još 18. januara prošle godine u 2. kolu Australijan opena protiv Mekenzija Mekdonalda.  



Problem sa slabinskim mišićem, zbog kojeg su prve prognoze predviđale pauzu do osam sedmica, pretvorio se u pakao, a čak se predviđao i kraj karijere sjajnog Španca.

On je od oktobra ove godine redovno trenirao, a za očekivati je i da nastupi na Australijan openu, prvom Gren slemu sezone.

(Aldin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.