19.11.2015. 21:06
0
"Ja sam od onih djevojaka što kada se zaljube ne viđaju rodbinu, ne viđaju bijeli dan"
Rada Manojlović, srbijanska folk pjevačica, je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa Momirom Gajićem, koji je navodno želio da sa pjevačicom osnuje porodicu, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Njoj je trenutno na prvom mjestu karijera, te je tako riješila da stavi tačku na vezu sa košarkaškim menadžerom, a kako kaže po sebe je najbolja kada je slobodna. I dok njen bivši već ima novu djevojku, Rada ističe da uživa u samoći.

"Ja sam po sebe najbolja kada sam slobodna. Ja sam od onih djevojaka što kada se zaljube ne viđaju rodbinu, ne viđaju bijeli dan. Zatvore se u četiri zida i samo ta osoba. Tako da ovo mi je super došlo iz tog razloga, da mogu da završim album, pa poslije toga mogu i da se zaljubim, mogu sebi na pružim taj luksuz", rekla je Rada u emsiji Ekskluziv.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.