13.1.2016. 15:08
1
Selma Bajrami: Mujo me je fizički zlostavljao, a sada traži 100.000 eura
Pjevačica Selma Bajrami odlučila se razvesti od Muje Musića nakon tri godine braka.

Tvrdi da je bila žrtva fizičkog i psihičkog zlostavljanja, te da je Mujo ucjenjuje. 

"On već godinu dana razvlači Selmu po sudovima jer ne želi da se razvede. Optužuje je da je ona kriva za sve, a nedavno je tražio i 100.000 eura kako bi pristao na sporazumni razvod. U posljednjih godinu dana Selma preživljava pravi pakao, čak su i njegovi prijatelji dolazili na njena vrata kako bi naplatili Mujine dugove. Ona je tokom braka preživljavala i torturu kroz koju prolazi svaka zlostavljana žena", otkriva izvor blizak pjevačici.

Ove navode potvrdila je i Selma. 

"Tražio je 100.000 eura i rekao da će tada pristati na sporazumni razvod. Tokom najtežih dana, dok sam bila u bolnici, odbijao je da dovede našeg sina Darisa. Nije čak želio ni da me pozove kako bih ga čula. Tražila sam mu da mi pošalje njegovu fotografiju, ali je rekao da ima novi mobilni telefon koji ne podržava slanje slika", kazala je pjevačica za Alo. 

"Preživjela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mjesecu, ali često umije da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana. Stalno plačem. Jedva čekam da se završi naša brakorazvodna parnica. Ročište je zakazano za 11. februar i nadam se da će ovom mučenju doći kraj. Hoću da moje dijete bude što više uz mene", dodala je Selma. 


(Adna Zukanović-Zilić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.