10.2.2016. 13:44
0
Bivši saigrač Edina Džeke na suđenju priznao ljubljenje i maženje sa 15-godišnjom djevojčicom
Adam Johnson, krilni fudbaler engleskog premierligaša Sunderalda koji se suočio sa optužbom za seksualni odnos sa osobom mlađom od 16 godina, danas je na Bradford Crowd sudu priznao jednu od tri tačke optužbe, javlja Anadolu Agency (AA).

Johnson je priznao ljubljenje i maženje sa djevojčicom starosti 15 godina koja još uvijek pohađa školu. Zbog optužbi s kojima se suočio zvijezdi Premier lige prijeti zatvorska kazna i prijevremeni kraj karijere, navode britanski mediji.

Johnson je uhapšen prošle godine u martu zbog djela koje se dogodilo početkom iste godine. Odmah potom ga Sunderland ga je suspendovao, ali je zatim ukinuo zabranu do okončanja postupka.

Johnson je svoj posljednji nastup u dresu „crnih mačaka“ upisao proteklog vikenda kada je postigao gol u remiju sa Liverpoolom. Za Englesku reprezentaciju do sada je odigrao 12 utakmica. Osim za Sunderland tokom karijere igrao je još za Middlesbrough, Leeds United, Watford i Manchester City. 

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.