3.5.2016. 16:53
0
Majci je priznala da je dečko tuče, a ona je spavala sa njim
Kada je Britanka Chelsea Hooper smogla hrabrosti zatražiti pomoć od svoje majke zbog nasilnog dečka s kojim je živjela, nije mogla ni zamisliti da će doživjeti najveću izdaju. Njena je majka, naime, potom završila u krevetu s Chelseinim dečkom, piše Mirror.

"To je ultimativna izdaja. Bilo je prestrašno preživjeti vezu s nasilnikom, no moja majka mi je do kraja slomila srce. Ne želim vidjeti nijedno od njih, nikada više", rekla je nakon svega 22-godišnja Chelsea, prenosi index.hr.

Nasilnog dečka upoznala je u kafiću gdje je radila, a u početku se činio šarmantan i drag. Ali, problemi su počeli nakon što su počeli živjeti skupa.

"Često su ga zvale i slale mu poruke druge djevojke, bez objašnjenja je nestajao po cijele noći, a kada bih pokušala izaći s prijateljicama napravio bi scenu, porazbijao stan i tukao me. Činilo mi se da mi je cijelo vrijeme barem jedno oko u modricama", prisjetila se nesretna djevojka.

Zbog svega odlučila je prekinuti vezu i obratila se majci za pomoć, ali ona je nagovorila da mu se vrati.

"Rekla mi je da smo stvoreni jedno za drugo i da me on doista voli. Tada se počela mijenjati: odjednom je bez objašnjenja napuštala kuću, počela je nositi minjake i golemu količinu šminke. Moj se otac noću znao probuditi, a nje nije bilo", prepričava Chelsea, dodajući da joj je majka postajala agresivna kada bi je pitali gdje je bila.

"Sram me je reći, ali iz kuće je izlazila izgledajući kao kurva", dodala je djevojka. Istovremeno, počele su joj dolaziti poruke da je dečko vara, a uskoro je na Facebooku naišla na "prljave" poruke koje su razmjenjivali njen dečko i njena majka.

Oboje su, međutim, negirali aferu, a njena je majka i supruga uspjela uvjeriti da je Chelsea u zabludi, no vrlo brzo potom zatekla je dečka u krevetu s drugom ženom. Tada je priznao da je cijelo vrijeme varao, između ostalog i s njenom majkom.

Ona se pak opravdavala da se to dogodilo "samo tri puta" i da "ne zna što je spopalo".

Chelsea priznaje da je zbog svega razmišljala i o samoubistvu, ali srećom to nikada nije pokušala učiniti. Danas je u novoj, sretnoj vezi i nema kontakata s majkom, a tvrdi da najviše žali oca koji je s njom nastavio živjeti i nakon nevjere.


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.