24.5.2016. 11:03
0
"Dao bih jako, jako dobar obrok, nakon toga bi im ubacio tablete i onda se seksao sa njima"
Uoči saslušanja Billa Cosbyja na kojemu će biti odlučeno hoće li ići na sud zbog drogiranja i silovanja Andree Constand, procurilo je njegovo uznemirujuće priznanje sličnih djela u prošlosti.

Komičar je priznao da je imao seksualne odnose s barem dvije tinejdžerke te da je agencija slala pet do šest modela u njegov studio svake sedmice dok je snimao jednu od svojih serija. Izjavio je da bi dao mladim, nepoznatim glumicama "jako, jako dobar obrok", nakon čega bi im ubacio tablete Quaaludea u piće i seksao se s njima.

Ove detalje iz njegovog svjedočenja iz 2005. i 2006. godine objavio je Associated Press, a pojavili su se baš prije njegovog današnjeg saslušanja, prenosi index.hr.

Slavnog glumca za silovanje je optužilo više od 50 žena, ali većina tih slučajeva već je otišlo u zastaru. Jedino za što je optužen je silovanje Andree Constand iz 2004. godine.


Anesa Agović

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.