10.6.2016. 13:39
0
Soraja ne želi da prijavi fudbalera nasilnika koji je na nju nasrnuo nožem
Stefan Mihajlović je nasrnuo nožem na starletu da bi je spriječio da napusti njegov stan. Međutim, ona tvrdi da je to bila šala i njihova uobičajena igra.

Umjesto da nasilnik bude priveden, a žrtva prizna da ju je druženje s njim umalo koštalo života, to se neće desiti.

Naime, starleta Soraja Vučelić riješila je da opravda svog nekadašnjeg dečka, a sadašnjeg prijatelja, fudbalera švajcarskog kluba Kjazo, Stefana Mihajlovića, koji ju je posijekao nožem po vratu i stomaku.

Da li iz straha od budućih posljedica ili iz želje da ne ugrozi njegovu karijeru, starleta će sasvim sigurno šokirati javnost svojim izjavama za "Blic".

- Bili smo na jednom splavu i poslije otišli na sjedeljku. Kada sam htjela da krenem, on je rekao da ostanem još i iz šale mi je nožem napravio povrede. Ja ne želim da ga neko okrivljuje jer se nas dvoje godinama unazad tako igramo - gurkamo i čupamo - rekla je Soraja za "Blic", kao da je "igranje nožem" dječja igra ili svakodnevica. Da očigledno ne shvata ozbiljnost situacije u kojoj se našla, Soraja je dokazala činjenicom da nije pozvala policiju.

                Posekotina na vratu

- Ja ne znam što je napravljena tolika drama. Da sam znala, ne bih otišla u Urgentni jer su odatle procurile informacije. Oni su htjeli da zovu policiju kada su vidjeli povrede, ali ja nisam dala jer je on to uradio iz zezanja, bukvalno iz šale - rekla je ona, i dodala:

- Nisam željela da ovo dospije u medije, ali eto. Ja njega neću da tužim, jer - kažem, ništa strašno.

       Stefan Mihajlović

Srpski fudbaler je u maju prošle godine izazvao udes kad je "porše kajenom" udario u automobil Dragana Radoičića, koji je nakon toga preminuo u bolnici. Fudbaler je nakon incidenta pobjegao.

(Merima Druškić/Blic)

Soraja
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.