5.8.2016. 21:58
0
Manekenka šokirala javnost: Na internetu traži 10.000 dolara za odjeću i putovanja
Manekenka Jen Wilke šokirala je javnost kada je putem Facebooka pokrenula akciju prikupljanja 10.000 dolara koje planirala iskoristiti za prisustvovanje žurkama. Naime, prikupljenim novcem bi finansirala odjeću, putovanje i smještaj, a sve to je, tvrdi, potrebno da bi izgradila brend. Do sada je prikupila manje od 800 dolara.

- U posljednje vrijeme imala sam velike uspjehe, čak sam dobila i VIP pozvnicu za žurku magazina "Maxim" koja će biti održana krajem mjeseca - navodi ona na siteu GoFundMe.

- Privukla sam pažnju i imam mnogo fanova. Samo na Facebooku prati me preko dva miliona ljudi. Ponude koje dobijam za slikanja, kastinge i društvene događaje ono su o čemu sam oduvijek sanjala, ali i dalje ne mogu da pokrijem osnovne troškove poput odjeće, putovanja i smještaja. Mnogo bi mi značilo kada bih mogla da se fokusiram na svoju manekensku karijeru - navela je 32-godišnjakinja. 

Neki su bili spremni da joj pomognu pa su uplatili 65 dolara, za šta su dobili potpisanu fotografiju, poster i njen kalendar sa njenim slikama. Ipak, većina je bila zgrožena ovim potezom pa su Jen poručili da bi joj bolje bilo da pronađe pravi posao i da sama zaradi novac, umjesto da prosi, prenosi Blic. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.