13.8.2016. 21:10
1
Ukrajinka avionom iz Londona ide na frizuru u Moskvu
Julia Stakhiva je Ukrajinka koja je javnosti postala poznata prije nekoliko mjeseci kad je izjavila da je bolje novac trošiti na proizvode za ljepotu nego za hranu!

Njeni roditelji su milijarderi koji finansiraju njen raskošan stil života do te mjere da Julia posjeduje garderobu u vrijednosti 1,5 miliona funti, a prvu dizajnersku torbu dobila je već s devet godina.

Vremenom je postala zvijezda Instagrama, a sada je tokom gostovanja u ITV-jevoj emisiji "This Morning" izjavila da sve dok nije došla na fakultet koji pohađa u Londonu nije shvatala da drugi ne mogu priuštiti sebi dizajnerske torbe i cipele.

"Još dok sam bila mlađa ljudi su me gledali zbog lijepe odjeće koju sam nosila, ali tek kad sam krenula na studije shvatila sam da nemaju svi ono što imam ja, pa sam se osjećala posebno", rekla je Julia.

Javnost je bliže upoznala nakon što je počela da koristi Instagram gdje ima skoro 43.000 obožavatelja.



"Nisam trebala puno da se trudim da bi me ostali korisnici ove društvene mreže primijetili", rekla je Julia, ali to joj je, osim brojnih obožavatelja koji poštuju njen modni stil, donijelo i one koji joj bez problema kažu da je mrze zato što je bogata.

Ali, kako je ona to objasnila, nije njen izbor bio da ima novac.

"Život i za mene ponekad zna da bude težak jer moji roditelji očekuju da budem savršena. Pametna, lijepa, elegantna, obrazovana", zaključila je Julija između ostalog.

S obzirom na novac kojim raspolaže, sasvim joj je normalno da iz Londona gdje trenutno živi na frizuru putuje u Moskvu.

"Navikla sam na svoju frizerku u Moskvi i zadovoljna sam njenim radom. Kad dolazim, zbog mene zatvore cijeli salon, posluže me hranom i omiljenim šampanjcem. Pozovem i svoje najbliže prijateljice pa se zabavljamo", ispričala je Julia i dodala da je njoj normalno tako daleko putovati na šišanje.

"Teško je to objasniti, ali ja putujem otkad sam bila malena, pa meni to vjerovatno zbog toga ne predstavlja problem. Kada imate novac, imate slobodu i granice ne postoje", zaključila je 23-godišnja Julia koja će jednog dana naslijediti svo bogatstvo svojih roditelja.



Zasad uživa u svom bogatstvu koje ima bez minute rada, a sav novac troši kako bi izgledala što bolje. Tako godišnje potroši više od 30.000 funti na povećanje usana, injekcije kako bi joj lice izgledalo punije, polutrajni make up, izbjeljivanje zuba, ekstenzije trepavica, injekcije koje joj kožu čine sjajnijom i na njegu kose. Ali to je samo dio tretmana.


(Anesa Agović / CDM)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.