31.8.2016. 16:05
1
Bikini dilerke: Atraktivne djevojke uhvaćene sa 95 kg kokaina
Dvije Kanađanke uhapšene su u nedjelju nakon što su optužene da su pokušale na kruzeru u Australiju prenijeti 95 kilograma kokaina, koji vrijedi 23 miliona dolara.

Melina Roberge, koja ima 22 godine, i Isabelle Lagace koja ima 28, bile su na Sea Princess krstarenju koje je krenulo od Britanije, zatim nastavilo do Kanade, Amerike, Kolumbije, Perua, a finalna destinacija bila je Australija.
 
Na kruzeru sa sobom navodno su imale 95 kilograma kokaina, koji su pokušale unijeti u Australiju. U nedjelju su uhapšene, nakon što ih je granična policija uhvatila sa drogom.
 
Ove djevojke, zajedno sa 63-godišnjom Andre Tamine sa kojom su navodno surađivale, u ponedjeljak bile su na sudu u Sydneyu nakon što su uhvaćene sa drogom. Međutim, nekoliko mjeseci prije hapšenja, djevojke su bile vrlo aktivne na društvenim mrežama i redovno postavljale slike sa svojih raskošnih putovanja.
 
Melina i Isabelle postavljale su slike sa egzotičnih lokacija kao što su Ekvador i Peru.
 
Granična policija Australije izjavila je kako je ovo najviše droge sa kojom su ikada nekoga uhvatili na granicama Australije.
 
Djevojke će ostati u pritvoru do idućeg saslušanja u oktobru, a moguće je da će biti kažnjene doživotnim zatvorom.


(Anesa Agović / SB)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.