7.9.2016. 22:15
1
Američkom modelu prijeti zatvor zbog pokušaja da fotografijom ponizi ženu u teretani
Američki model Dani Mathers javno je ponizila ženu u teretani zbog njenog izgleda zbog čega bi sada mogla završiti u zatvorskoj ćeliji, prenosi Anadolu Agency (AA).

Mathers je prije nekoliko mjeseci pokušala poniziti ženu u teretani tako što je ismijala njen izgled objavljivanjem slike na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi kako se američki model podsmijava ženi koja se nalazi u teretani.

Američka policija je ipak privela Mathers, te bi mogla na kraju otići i u zatvor zbog takvog ponašanja.

U policiji u Los Angelesu su naveli da su upoznati sa cijelim slučajem i da dalji razvoj događaja zavisi od ženske osobe koja je slikana. Žena koja je bila meta ismijavanja mogla bi dobiti novčanu odštetu od američkog modela ako cijeli slučaj završi na sudu.

Osim toga, Mathers bi navodno čak mogla završiti i u zatvorskoj ćeliji. 

(Anadolu Agency)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.