17.10.2016. 17:58
0
Dara Bubamara o Aleksandri Radović: Do jučer je svirala harmoniku, a danas kao pjeva džez i gade joj se narodnjaci
Rat Dare Bubamare i Aleksandre Radović u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice” još uvijek nije završen, barem tako piše srbijanski Alo.rs.

Piše: Haris Ahbabović

Folk pjevačica poziva Aleksandru Radović da dođe na njen nastup kako bi nešto naučila. Dara poručuje da bi se Aleksandra odlično provela, ali i da bi našla dečka koji bi je, kako kaže, smirio.

"Trebalo bi da Aleksandra Radović dođe na moj nastup, pa da vidi kako izgleda kada se pjeva pred više od stotinu ljudi. Ipak je na mom nastupu mnogo ljudi koji su lijepi i koji vole da slušaju moju muziku, a pored toga, svi se dobro provedemo. Dala bih joj centralni separe i cijelu noć bi mogla besplatno da pije. Imala bi na raspolaganju najskuplja pića, a ako treba, i muškarca ću joj naći koji će je osvojiti i malo smiriti. Ženama u tim godinama je potrebna ljubav. Ko mene poznaje, odlično zna da sam dobrica i da nisam zlonamjerna i da nikoga ne mrzim. Jednostavno, moj problem je što sam iskrena i nisam kao 99 odsto estrade koja se folira. Znaš ono, pričaju svi su fini, sve je ijlepo, a u stvari ogovaraju sa strane", rekla je pjevačica prenosi Alo.rs.

"Ne mrzim Aleksandru, to odmah moram da stavim svima do znanja, ali ta pljuvanja po pjevačima me zgražavaju. Ne mogu da slušam njeno foliranje i glumatanja", rekla je pjevačica i dodaje da Aleksandrino foliranje nema granicu.

"Ona se folira, priča svoje, a ja odgovaram. Ne volim folirante poput nje koji su do juče pjevali narodnjake i bili prateći vokali mnogim pjevačima i onda im se gadi narodna muzika i sve im je odvratno. Zašto ne može da prizna kako je počela karijeru, jednostavno ju je blam da ispriča. Juče je svirala harmoniku, a danas kao pjeva džez i gade joj se narodnjaci. Kao, ne znam narodne pjesme, a došla u takmičenje da ocjenjuje pjevanje, pa sramota", završila je Dara, prenosi Alo.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.