4.11.2016. 20:47
0
Folkeri uzvratili udarac Trifunoviću: Brišemo suze novčanicama od 100 eura
Nakon što je Sergej Trifunović napustio jednu humanitarnu reviju zbog nastupa folk pjevačice Vanje Mijatović, njene kolegice i kolege odlučili su uzvratiti udarac.
"Poručila bih Sergeju da svi mi 'Grandovci' brišemo suze novčanicama od 100 eura svaki put kad nas neko javno pokuša poniziti", izjavila je za Blic folk pjevačica Andreana Čekić i pružila podršku kolegici Mijatović.

Neki drugi folk pjevači su ga nazvali "malograđaninom". Sama pjevačica zbog koje je Trifunović demonstrativno napustio humanitarnu priredbu u Beogradu, Vanja Mijatović, na društvenim mrežama je napisala da je on jedan od njenih "najdražih glumaca" te da joj je "žao što neko ko je i sam umjetnik osuđuje umjetnost", prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.