8.11.2016. 9:18
1
Dara Bubamara napustila Srbiju: Pjevačica otišla u Beč sa 13 godina mlađim dečkom
Nakon što je okončala osmogodišnji brak sa suprugom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina, srbijanska pjevačica Dara Bubamara ponovo je sretna i ispunjena, a za njeno emotivno stanje zaslužan je mladi košarkaš Duško Bunić iz Novog Sada..

Pjevačici veza sa trinaest godina mlađim sportistom i te kako prije, što su odmah primijetili svi njeni fanovi, poslovni saradnici, ali i prijatelji koji su već upoznali Darinog novog emotivnog partnera.

99632_capture-20161107-041957

Iako još za medije nije potvrdila ovu vezu budući da detalje ljubavne romanse želi da zadrži samo za sebe, “Pink” ekskluzivno saznaje da je članica žirija “Pinkovih zvezda” sa zgodnim sportistom otišla na romantično putovanje u Beč!

Kako je otkrio izvor dobro upućen u ljubavni život Bubamare, ona je ugrabila malo slobodnog vremena koje ima i otišla u austrijsku prijestonicu sa Bunićem, gdje uživaju daleko od očiju javnosti.

“Ne pamtim kad sam vidio Daru da je ovako sretna! Otkako je upoznala Duška, ne skida osmijeh sa lica i vidi se da je zaljubljena do ušiju”, započeo je priču za izvor koji je želio da ostane anoniman, a onda dodao:

“Ona baš ima mnogo obaveza – često putuje, nastupa, žirira u “Pinkovim zvezdama”, pa ne stiže da se viđa sa Duškom onoliko koliko želi. Čim je ugrabila nekoliko slobodnih dana, otišla je sa novim dečkom u Beč. Oni su rezervisali apartman u jednom od najluksuznijih hotela u Beču u kojem provode najveći dio vremena, a uveče eventualno odu na romantičnu večeru gdje uživaju u dugim razgovorima, specijalitetima i skupim pićima.”

Iako je imala malo vremena, Dara je ovo putovanje pažljivo isplanirala i pobrinula se za to da joj niko ne ugrožava privatnost.

“Dara je ovaj put na sve mislila, jer ne želi da se njena veza provlači po medijima. Ona se dobro informisala, pa je sada odabrala hotel gdje trenutno nema puno ljudi sa naših prostora, a znam da joj baš prija to što je tamo niko ne prepoznaje i ne prilazi da se upozna, traži autogram ili napravi selfie. Potpuno je rasterećena i posvetila se samo Dušku”, završava izvor koji je molio da ostane anoniman.

(Merima Druškić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.