13.11.2016. 16:06
0
Saša Popović zaprijetio Bosancu: Ovo ti je posljednja opomena pred isključenje
Saša Popović, direktor Grand produkcije, zaprijetio je Draganu Stojkoviću Bosancu da bi mogao da bude eliminisan iz članstva žirija "Zvezda Granda", prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Saši je zasmetalo što je Bosanac ustao sa svog mjesta dok je pjevala jedna takmičarka ne bi li vidio kako djevojka izgleda.

"Ovo je posljednja opomena pred isključenje Dragana Stojkovića Bosanca iz žirija. Ne smijete da idete do zida. Spustite zid, pa onda vidite i radite šta hoćete. Spusti zid pa se onda pali na mladost", rekao je Popović. 

Bosanac se pravdao kako je samo želio da vidi voditeljicu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.