13.11.2016. 16:09
2
Jelena Karleuša poručila djevojci: Za ovaj posao je nedopustivo da si debela
FOTO: Prva TV
Sanita Demirović, takmičarka "Zvezda Granda", predstavila se žiriju i publici pjesamama "S tobom moja tuga gubi nevinost" i "Posljednje veče", prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je dobila dobar broj glasova, žiri joj je skrenuo pažnju da je prvu pjesmu loše otpjevala. Međutim, Jeleni Karleuši je nešto drugo zasmetalo.

"Moraš da smršaš, da imaš drugačiji scenski nastup. Za ovaj posao nedopustivo si debela. Ti bi bila najveći hit da tako pjevaš, a da se iz jedne buckaste djevojke pretvoriš u ribu. Ti bi kraljica bila kada bi to uradila", rekla je Karleuša.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.