17.11.2016. 14:56
1
Poznata pjevačica uhapšena u New Yorku: Merima Njegomir ekspresno deportovana u Srbiju
Merima Njegomir, proslavljena srbijanska pjevačica i muzička urednica “RTS”-a privedena je u New Yorku i 24 sata nakon toga deportovana u Srbiju.

Naime, Merima je ljetos policiji na aerodromu rekla da je došla na odmor, a ne da radi, ali su oni utvrdili da ne govori istinu, pa su je priveli, a potom preko Francuske vratili kući.

Srbijanska pjevačica je pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje.

“Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je djelovala sumnjivo, pa su je provjerili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspjeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine”, rekao je izvor “Kurira“…

On je dodao i da je Merima pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku, pa odatle u Srbiju.

(Merima Druškić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.