2.12.2016. 22:02
1
Šabanu dozlogrdilo pa progovorio: Aleksandra Radović se samo pravi, ovo je prava istina o njoj!
U emisiji “Pinkove zvezde” često dođe do sukoba između članova žirija. Najsuzdržaniji je uvijek srbijanski pjevač Šaban Šaulić, ali ni on više ne može da trpi. Naime, sve ih vrijeđaju komentari Aleksandre Radović koja je nekoliko puta napomenula da ne voli narodnu muziku i na taj način vrijeđa ostale kolege iz žirija.

Međutim, i Šabanu je dozlogrdilo pa je odlučio da progovori, piše “Alo!“…

“Ja sam od nekih prijatelja čuo da je ona pjevala na nekim svadbama, a svi znamo da se na svadbama ne pjevaju pop pesme. Znači morala je da zna i narodnjake. A što se sad ona malo ograđuje o narodnjake, to je već nekako nepošteno sa njene strane. Ipak je ona među nama ostalima koji smo narodnjaci i nikada ne osuđujemo pop muziku, čak i glasamo vrlo svesrdno kada neko pjeva tu vrstu muzike koju ona pjeva, i zaista odlično pjeva”, rekao je on, a onda dodao:

“Plašim se da ona gleda da se time brani od nas, a nema baš nikakvog razloga jer mi ne šikaniramo i ne podcjenjujemo vrstu muziku koju ona voli. Tako da, ne znam zbog čega ona kaže da ne voli kad svi dobro znamo da veselja bez narodne muzike nema.”

Šaban je dodao i da nema ništa protiv svoje koleginice, ali da smatra da njeno ponašanje nije u redu.

“Nemam baš ništa protiv nje sem što je nepoštena prema nama da se šikanira i u nekim komentarima pominje u lošem kontekstu. Ja bih bio sto puta iskreniji kada bih rekao da ne volim njenu muziku jer ja to zaista i ne slušam.”

(Alo/Merima Druškić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.