10.12.2016. 12:32
2
"Aleksandra Prijović će trajati još četiri godine i to je to. Ona nema kapacitet da bude na vrhu"
Pjevačica i bivša učesnica rijalitija, trenutno odmara i uživa u slobodi, pa domaća publika u narednom periodu neće moći da je gleda u nekom od rijaliti programa, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Obzirom na to da se pored pjevanja bavi i bioenergijom i gledanjem u karte, pjevačica često predviđa predstojeći period javnim ličnostima sa domaće javne scene, a njene prognoze izazivaju oprečne komentare.

"Aleksandra Prijović će ići do određene granice i to je to. Mogu da se kladim da će taj njen sega-mega uspon trajati plafon četiri godine. Ništa ona nije ljepša ni zgodnija od ostalih pjevačica, realno, pa pogledajte sve ostale pjevačice na estradi. Ima mnogo ljepših i zgodnijih. Došlo je njenih pet minuta i ono što bude uspjela da uradi za ove četiri godine, to će joj biti – to. Prijovićka nije kapacitet koji bi mogao da puca ka vrhu, nema ona tu karizmu", zaključila je Vesna o karijeri Aleksandre Prijović.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.