19.12.2016. 21:04
0
Hrvati i humor - nespojivo: Hrvatski pjevač pozvao Šešelja da snime duet
Hrvatski pjevač Dražen Turina je gostujući u emisiji komičara Davora Jurkovića “U zdrav mozak” govorio je o povratku na scenu i mogućem duetu sa Vojislavom Šešeljom.

Naime, na ovu ideju je došao voditelj i komičar želeći da pjevača za koga se znalo devedesetih godina vrati na muzičku scenu. Da ne bude obična šala, ovaj neobični dvojac nazvao je Vojislava Šešelja prezentovavši mu njihovu ideju. “Dolazim za koji dan u Zagreb, uzeću apartman u hotelu Dubrovnik.


Možemo da se vidimo”, rekao je srpski političar i prije nego su pjevač i komičar objasnili svoju ideju u potpunosti. Šajeta ga je prvo upitao zna li za njega, a onda i predložio da popiju kafu predočivši mu svoju ideju. “Može. Ja imam ovaj broj, pa ću se javiti kad krenem u Zagreb”, rekao je predsjednik SRS-a. Nakon toga su promijenili temu, pa je na pitanje kako izgovara meko “ć” Šešelj odgovorio “ja ga podebljam”. U jednom trenutku on je ipak riješio da prekine razgovor.

 


(B92/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.