21.12.2016. 21:28
0
Novi haos u “Pinkovim zvezdama”: Zorica stopirala snimanje dok joj ne okite apartman
Zorica Brunclik, srbijanska pjevačica i članica žirija “Pinkovih zvezda”, svojim ponašanjem šokirala je mnoge kada je pred snimanje emsije tražila da joj cijeli apartman okite u roze zbog predstojećih praznika. Da stvar bude gora, zaprijetila je organizatorima da neće ući u studio i da će napustiti šou ako joj ne ispune želju.

Kako saznaje “Alo!” sve se odigralo prošle srijede, kada je Zorica došla u Šimanovce i vidjela da njen apartman, koji je po njenoj želji okrečen i uređen u roze tonovima, nije okićen u novogodišnjem stilu.

“Niko nije očekivao da će doći do problema sa Zoricom, koja je počela da drami čim je ušla u apartman. Istog trenutka je pozvala organizatore i pitala zašto njen apartman nije okićen i nema jelku. Kada su joj rekli da nisu ni planirali da okite apartman, to ju je dodatno razljutilo, pa im je poručila da neće početi snimanje emisije dok joj ne ispune želju. Ona je tražila da joj stvore dekoratera i ukrase prostor roze bojom, te da joj istog momenta sve urede. U prvom momentu, organizatori to nisu željeli da urade jer nisu imali ukrase, niti bilo koga ko bi mogao da dekoriše apartman, ali kada su shvatili da je vrag odnio šalu i da ona ne silazi u studio, morali su da popuste”, priča izvor koji se zatekao na licu mjesta i dodaje da su nakon svega ljude pozvali scenografa, koji je imao slobodan dan, kako bi okitio njen apartman.

“Svi su bili bijesni, ali su morali brzo da djeluju kako ostali članovi žirija ne bi dugo čekali. Brzo su morali da se snađu kako bi našli roze ukrase, jelku i sve novogodišnje ukrase kojima bi okitili mjesto na kojem pjevačica provodi vrijeme u pauzama snimanja. Na kraju je pristala da snima prvu emisiju, a da za to vrijeme dekorateri i scenografi okite njen apartman. Tražila je da jelka bude velika i da ima mnogo roze ukrasa kako se ne bi razlikovala od ostalih predmeta u prostoriji. Kada je na kraju prve snimajuće emisije vidjela kako je ukrašen apartman, pjevačica je bila prezadovoljna i poručila je organizatorima da sve može da se postigne kada se hoće”, završava izvor.

Inače, Zorica je na samom početku šou programa tražila da se apartman u kojem ona boravi razlikuje od drugih, pa je tako ispunjen njen zahtjev da boravi u roze prostoriji sa namještajem u istoj boji, pa se tako u kompleksu sa oko 100 apartmana koji su sređeni na isti način, samo Zoričin razikuje. Između ostalog, to je bio i jedan od uslova da pristane da bude članica žirija.


(Alo/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.