18.1.2017. 18:26
0
Aiša je odlučila je da napusti fakultet i postane striptizeta, a mama joj odmah kupila “uniformu”
Da li vam je nekad došlo da dignete ruke i od posla i od škole i da roditeljima (koji od vas očekuju samo uspjeh, naravno) kažete da vam je svega dosta i da ćete da postanete striper/tizeta? Ne? Nismo ni očekivali.

Ali da ste kojim slučajem to uradili, matorci bi najvjerovatnije pokušali to da iskuliraju jednim neprijatnim smješkom.

E, pa majka Aiše Sesion otišla je korak dalje i kćerkinu “pretnju” da će karijeru nastaviti da gradi plešući uz šipku shvatila ozbiljnije – i odlučila da je vrhunski sprda.

Aiša je nedavno zbog problema na faksu rekla majci da će ga napustiti i usput navela kako će postati striptizeta, piše britanski Metro.

Međutim, umjesto odvraćanja, Aišu je majka ohrabrila – na sebi svojstven način.

Aiša je tvitnula fotku pisma i poklona koji joj je majka uručila.



“Mislila sam da će ovo biti sjajan početnički autfit za početak uspešne karijere”, napisala je Aišina mama i dodala smajli.

Znalci će čestitati mami na izboru, iako Aiši sigurno nije bilo prijatno zbog poklona.

U jednom je uspjela – verovatno ju je isprepadala i misli o striptizu izbacila iz glave.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.