21.1.2017. 18:12
5
Suzana Mančić: Kada bi me Putin vidio u vjenčanici, kleknuo bi i rekao “Ideš sa mnom"
Popularna srbijanska voditeljica Suzana Mančić obukla je vjenčanicu, ali po svemu sudeći, neće još stati na ludi kamen.

Njen izabranik Simeon Ocomokos nije spreman da se vjenča, pa je Mančićeva odlučila da promijeni mladoženju i sada žarko želi da se uda za predsjednika Rusije Vladimira Putina.

“Osjećam se prelijepo u vjenčanici. Vidi se da mi ova haljina baš pristaje i da je kao šivena za mene. Vidim da se narod okupio ispred salona i da gleda kako izgledam u vjenčanici, ali džaba. Rekla sam Simici da idem da spremim vjenčanicu kako bismo počeli sa organizacijom vjenčanja. On mi je rekao: “Manče, polako, nismo mi još za svadbu, ima vremena”. Ja sam spremna za vjenčanje, a on ni da mrdne. Neće čovjek da se ženi. Valjda njemu taj papir i brak ne predstavljaju neku posebnu stvar”, rekla je Suzana, piše “Alo!“…

Već je poznato da se Mančićevoj dopada Putin, pa mu je prije nekoliko godina otpjevala i rođendansku pjesmu i sada bi da se uda za njega.

“Kada bi me Putin vidio u vjenčanici, kleknuo bi i rekao: “Ideš sa mnom”. Pošto je Simica odbio da bude mladoženja, onda ću izabrati Putina da me vodi pred oltar. Ne bih se bunila, on je pravi muškarac, doduše, meni i treba takav. Bili bismo idealan par, a o našem vjenčanju bi se pričalo danima. Nadam se da će jednog dana i doći taj trenutak”, iskrena je srbijanska voditeljica.


(Admir Oručević)

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.