23.1.2017. 15:28
3
Nakon ponude da za 200.000 dolara spava sa njim, stigao je odgovor Milice Pavlović
Srbijanska pjevačica Milica Pavlović je kako smo još jučer pisali, dobila nepristojnu ponudu od izvijesnog i imućnog Zanga iz Kine.

“Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvrijedim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu”, stajalo je između ostalog u poruci. Srbijanska pjevačica je novinarima otkrila kakav je odgovor.

Naime, kada je Milici njen tim pokazao poruku, ona je ostala hladna, budući da je godinama na estradi i već je naučila da ovakve stvari potpuno ignoriše, piše “Alo!“…

“Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak da i uopšte odgovorim na takve poruke”, izjavila je srbijanska pjevačica.


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.