27.1.2017. 21:49
3
Maca priznala: Članovi moje porodice podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom
Iako je taj “posao” nezakonit, Senada Nurkić ne strahuje od toga da će završiti iza rešetaka. Ne uznemirava je ni to što su njeni nalozi iznova i iznova brisani sa društvenih mreža zbog eksplicitnih sadržaja.

“Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem tijelo da bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše”, brutalno je iskrena bivša učesnica “Parova” u intervjuu za “Alo!”…

Maca je otkrila i zašto se ne bavi pjevanjem, s obzirom da se oprobala i u tim vodama.

“Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htjela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pjevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namjere da se bavim pjevanjem. Sada mi je želja da uđem u “Farmu””, rekla je starleta, koja redovno na društvenim mrežama provocira golim slikama i vrućim snimcima.

Iako je prostitucija nelegalan posao, Maca se ne plaši da će završiti iza rešetaka, jer navodno ima dečka koji joj čuva leđa.

“Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja, neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne”, kaže Maca Diskrecija, koja je iznijela sve tajne na vidjelo i ni najmanje se ne stidi toga što voli se*s. Ipak, bira da spava sa zgodnim i lijepim muškarcima.

“Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju se*sa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lijepi i zgodni momci. Neke djevojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone – parfeme, veš, nakit…”, pohvalila se Maca Diskrecija na kraju u razgovoru za “Alo!”.

Podsjećamo, Maca je zbog obnaženih fotografija i obrisanog profila na Instagramu nedavno završila i u britanskim medijima, gdje su je nazvali “balkanskom ljepoticom”.


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.