29.1.2017. 18:18
0
Holivudska glumica polugola vrištala u dvorištu, kasnije rekla kako su joj sipali drogu u piće
Holivudska glumica Mischa Barton odvedena je na psihijatriju pošto je pronađena kako polugola vrišti u dvorištu kuće u kojoj živi, prenosi Kurir pisanje stranih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Međutim, prema najnovijim informacijama, glumica je puštena iz bolnice, a povodom ove situacije se obratila svojim fanovima. Ona je u saopštenju objasnila da je bila žrtva nepoznatih osoba koji su je drogirali.

"Izašla sam s prijateljima u srijedu uvečer da proslavimo moj rođendan. Dok sam ispijala piće, shvatila sam da nešto nije uredu sa mnom jer sam postala nestabilna, a to stanje je nastavilo da se još više pojačava u narednih nekoliko sati. Dobrovoljno sam zatražila profesionalnu pomoć, a u bolnici su mi rekli da mi je data droga GHB. Nakon što sam tamo provela noć, sada sam kod kuće i osjećam se dobro", rekla je Barton.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.