5.3.2017. 17:49
2
Dara Bubamara Milana Kalinića nazvala ped******, voditelj kaže kako za nju nema spasa
Svađa Milana Kalinića i Dare Bubamare obilježila je sinoćnu emisiju "Pinkovih zvezda". Naime, svi su ostali u šoku kada su sijevnule varnice između njih dvoje. Pjevačica nije birala riječi, voditelja je nazvala pede******, a Milan ju je upozorio da to što priča je jako ružno, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Voditelj nije krio razočarenje, a otkrio je i šta misli o cijelom sukobu.

"Nemam komentar, sve što sam rekao rekao sam, strašno je da je ovakva scena, prostakluk glavna vijest. Ali dobro, valjda ružne stvari zanimaju ljude. Žao mije što moram da bude dio takvih stvari. Neke stvari ne možete da birate, morate da očekujete ovakve stvari. Trudim se da održim neki nivo, s moje strane se uvijek drži nivo, ali teško je da održite druge. Kada pristanete da uđete u cirkus, morate nekad da ispadnete i klovn", kaže Milan. 

"Neću o tome da pričam više. Pogotovo poslije emisije kada su svi vidjeli zbog čega je došlo do incidenta - ni zbog čega. Ja mislim da neko kad razmili o tome šta je uradio da se iskreno pokaje, da onda ima spasa, a ako i poslije svega i dalje držiš i ostaješ na nekom nivou, imaš neki stav, onda jednostavno treba dići ruke. Ja ću dići ruke od svega, od te osobe", rekao je Milan nakon emisije.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.