20.4.2017. 10:50
4
Ispovijest Tamare Đurić kojoj se izlio silikon: Još se borim za život… ako se izvučem, biću protivnik plastične hirurgije
Ne bih voljela da nijedna žena proživi ovo što se meni desilo – izjavila je Tamara Đurić.

Starleta Tamara Đurić, kojoj je život bio ugrožen nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, prije nekoliko dana je primljena na VMA, a Đurićeva kaže da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo i apeluje na mlade djevojke da ne pretjeruju sa silikonima, piše “Telegraf“.
 
Đurićeva, koja je 16. aprila primljena na VMA, kaže da je prošla kroz pravu agoniju, koja, kako dodaje, još nije završena.

– Osjećam se jakom i znam da ću sve ovo pregurati. Preživjela jesam, ali još se borim za život i dala bih sve da mogu samo jedan dio svog iskustva da prenesem onima kojima je važno kako izgledaju i koje fizički izgled čini sretnima. Na žalost, ja sam osjetila na svojoj koži i ovo mučenje ne bih poželjela nikome. Ne bih voljela da nijedna žena proživi ovo što se meni desilo. Apelujem na mlade i lijepe djevojke da ne pretjeruju s plastičnom hirurgijom – ispričala je Tamara koja napominje da je tek poslije suočavanja sa smrću, shvatila neke stvari.

– Mlade djevojke robuju svom tijelu, a zdravlje je najbitnije. Umjesto da sam bila s porodicom za praznike završila sam u bolnici. Da se na vrijeme nisam javila u stručnu državnu ustanovu, moglo je da dođe i do deformiteta. Ali hvala bogu, moje tijelo je ostalo kao što je bilo zahvaljujući pravim stručnjacima. Ukoliko se izvučem iz svega ovoga kao pobjednik, biću veliki protivnik plastične hirurgije – zaključila je Đurićeva.

(Merima Druškić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.